ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
1) Τον κ. Ανδρέα Θρασυβούλου, καθηγητή μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και όλο το επιτελείο του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας για την πολύτιμη βοήθειά τους σε ότι κι αν μας απασχολεί. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο με την άρτια και εξειδικευμένη εκπαίδευση των στελεχών του – και ειδικότερα με τα σεμινάρια μελισσοκομίας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο - αποτελεί πραγματικό θησαυρό γνώσεων της ελληνικής μελισσοκομίας.
2) Τον Jean-Pierre και την Catherine, για τις πολύτιμες συμβουλές τους πάνω στην ποιότητα και στην ασφάλεια των μελισσοκομικών προϊόντων.
3) Τον Robert και τη Δήμητρα για τις πολύτιμες συμβουλές τους πάνω στην παραγωγή βασιλικού πολτού και βασιλισσών.
4) Τη Sophie, τη Mathilde και τον Pierre για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν αλλά και την φιλοξενία που μας προσέφεραν κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Γαλλία, στο παγκόσμιο Μελισσοκομικό Συνέδριο της APIMONDIA στο MONTPELLIER, το Σεπτέμβριο του 2009.