Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό ασκώ βιολογική μελισσοκομία σημαίνει...συνέχεια

 

Όντας συνειδητοί καταναλωτές βιολογικών προϊόντων, η ενασχόλησή μας με τη βιολογική μελισσοκομία εδώ και 4 χρόνια ήρθε φυσιολογικά. Και όταν ήμασταν πια έτοιμοι να παράγουμε πιστοποιημένα βιολογικά... συνέχεια

 

Δείτε τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας και τους Όρους Αποστολής σε όλη την Ελλάδα περισσότερα

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια
τον κ. Ανδρέα Θρασυβούλου...
τον Jean-Pierre και την Catherine
συνέχεια

Στόχος μας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, προσιτών στον μέσο καταναλωτή. Αντιλαμβανόμενοι τους χαλεπούς -οικονομικά- καιρούς, τα προϊόντα μας έχουν την ίδια τιμή πώλησης  οπουδήποτε κι αν  πωλούνται αφού απορροφούμε εμείς το κόστος μεταφοράς.
Επιδιώκουμε σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε. Αυτό είναι το Α και το Ω για μας. Έτσι προσπαθούμε τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σας χωρίς όμως να τα τοποθετούμε σε πολλά σημεία πώλησης. Το σκεπτικό μας είναι απλό: Όταν το προϊόν είναι καλό και μείνει ικανοποιημένος ο αγοραστής θα το αναζητήσει.
Δεν επενδύουμε στη διαφήμιση αλλά στην ενημέρωση και στη δοκιμή των προϊόντων μας από τους καταναλωτές. Είναι κι αυτό μία τακτική σεβασμού προς αυτούς.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΗΡΗΘΡΕΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡPΟΑ

ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

αναλυτικά οι καινοτομίες μας

 

Tα σκουρόχρωμα μέλια υπερτερούν σε διατροφική αξία ενώ τα ανοιχτόχρωμα σε γεύση και άρωμα.

Η κρυστάλλωση του μελιού είναι μία φυσική διαδικασία του ανεπεξέργαστου μελιού. Το είδος του μελιού καθορίζει την έναρξη της κρυσταλλοποίησης. Αν δεν θέλετε να το βλέπετε κρυσταλλωμένο, τοποθετείστε το σε δοχείο με ζεστό νερό σε 40 βαθμούς περίπου για ένα σαρανταοκτάωρο.

Το μέλι δεν πρέπει να το βλέπει ήλιος και φως.

περισσότερα